وان درایو مایکروسافت یک سرویس ذخیره سازی مبتنی بر فضای ابری است که در حالت عادی این شرکت ۵ گیگابایت را در اختیار کاربران خود قرار می دهد که شما میتوانند فایل ها و اسناد و یا حتی عکس های گرفته شده با دوربین گوشی خود را مستقیما در وان درایو ذخیره کنند و به راحتی در هر جا بدون هیچ محدودیتی و در تمام دستگاه ها به فایل های خود دسترسی داشته باشید و یا به رایگان فایل های خور را با دیگران به اشتراک بگذارید. اگر به طور تصادفی شما یک فایل و یک پوشه که حاوی اطلاعات مهم تر از جانتان را حذف کرده باشید نباید نگران باشید، شما میتوانید به راحتی از طریق  Recycle bin فایل و پوشه حذف شده خود را به راحتی بازیابی کنید.در ادامه ویدیو زیر مشاهده کنید که چطور میتوان فایل SharePoint حذف شده را بازگرداند.

مطالب مرتبط: اکانت مایکروسافت چیست و چه کاربرد هایی دارد؟

آموزش:

از طریق رایانه شخصی خود وارد سایت وان داریو شوید.

در پنل سمت چپ بر روی Recycle bin کلیک کنید.

فایل ها و پوشه هایی را که میخواهید بازیابی کنید را انتخاب و سپس بر روی Restore کلیک کنید.

نکته: شما تنها میتوانید فایل هایی را بازیابی کنید که با حساب شخصی وان درایور ساخته اید، این امکان برای حساب هایی که اصطلاحا کاری و دانش آموزی گفته می شود، در دسترس نیست!

توجه: فایل ها و پوشه های شما به طور خودکار پس از ۳۰ روز از Recycle bin حذف خواهد شد.اگر سطل آشغال شما پر شده باشد فایل های قدیمی تر به طور خودکار پس از ۳ روز حذف می شوند. اگر با حساب دانش آموزی و کاری خود وارد وان درایو شده باشید فایل ها و پوشه های موجود در سطل آشغال پس از ۹۳ روز به طور خودکار حذف خواهند شد مگر اینکه مدیر سیستم مدت زمان آنرا تغییر داده باشد.

کاربران آفیس ۳۶۵ و وان درایو بیزینس چگونه متوانند فایل های خود را بر اساس زمانی بازیابی کنند؟

اگر شما یکی از مشترکان سرویس آفیس ۳۶۵ و وان درایو بیزینس هستید و فایل های شما به هر دلیلی خراب شده و یا به بدافزاری آلوده شده است به راحتی میتوانید فایل های خود را بر اساس یک مدت زمانی خاص بازیابی کنید. مشترکان آفیس ۳۶۵ میتوانند تمام اتفاقاتی را که در طی ۳۰ روز گذشته در وان داریو خود افتاده است را لغو کنند!

نحوه بازگرداندن فایل های وان درایو به زمان قبلی

سایت وان درایو را باز کنید و سپس حساب مایکروسافت خود را وارد کنید.

هنگامی که با حساب شخصی خود وارد وان درایو شده اید در بالای صفحه بر روی Settings کلیک کنید و سپس بر روی Options و در منوی باز شده در سمت چپ بر روی  Restore your OneDrive کلیک کنید. (کاربرانی که حساب دانش آموزی و یا کاری دارند باید به این صورت وارد شوند: Settings > Restore your OneDrive)

در صفحه Restore، یک تاریخ از لیست کشویی باز شده مانند دیروز و یا دیگر تاریخ های پیشنهاد شده را انتخاب کنید یا میتوانید تاریخ و زمان سفارشی خود را به دلخواه انتخاب کنید.همچنین میتوانید بر اساس چارت پیش نمایش فعالیت ها اخیر خود را در وان درایو لغو کنید و به زمان های قبل بازگردید.این نمودار فعالیت روزانه حجم فعالیت های کاربر را در ۳۰ روز گذشته نشان می دهد. این نمودار به شما یک مرور کلی از آنچه که در رابطه با OneDrive شما در طول زمان های مختلف اتفاق افتاده است و می تواند به شما در شناسایی هر گونه فعالیت های غیر معمول مانند زمانی که کل OneDrive شما توسط نرم افزارهای مخرب آلوده می شود را به کاربران نمایش می دهد

اگر شما یک تاریخ و زمان سفارشی را به دلخواه انتخاب کرده باشید، اولین فعالیتی را که میخواهید میتوانید به راحتی لغو کنید. اگر شما به دلخواه یک فعالیت انجام شده در وان درایو خود را انتخاب کرده باشید تمام فعالیت های مربوطه که پس از آن رخ داده است به صورت خودکار انتخاب می شود.

هنگامی که شما برای بازگرداندن فایل های خود در وان درایو آماده شده باشد، با کلیک بر روی Restore میتوانید فعالیت های انجام شده در محدوده زمانی انتخاب شده را لغو کنید.پس کلیک بر روی دکمه Restore وان درایور شما به حالت قبل از اولین فعالیتی که انتخاب کرده اید باز خواهد گشت. اگر احیانا نظرتان عوض شد میتوانید دوباره به نقطه اصلی فعالیت های خود در وان درایو بازگردید.

لینک کوتاه شده: https://goo.gl/PYurb5
بارگذاری بیشتر مطالب مرتبط
بارگذاری توسط حامد افشار
بارگذاری در آموزش

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بررسی

مصاحبه با تیم مه استودیو: عملکرد و انتظارات کاربران

در میان ویندوزی ها کمتر کسی پیدا می شود که اسم مه استودیو را نشنیده یا طرح های آنان ندیده …